Reklamacija robe (greška na proizvodu)

✔ U slučaju opreme greškom naručene, ćemo Vam na temelju ostupanja od ugovora vratiti kupnu cijenu proizvoda nakon dostave robe natrag na našu adresu*
✔ Reklamacije rješavamo 2-3 radna dana nakon što primimo natrag robe.
✔ Embalaža izdelka je lahko mehansko poškodovana, blaga ni treba vrniti v originalni embalaži.
✔ Proizvod mora biti nekorišten i čist.
*max do 14 dana od preuzimanja robe

Kako reklamirati robu ?

  1. Ispunite jednostavan reklamacijski formular niže.
  2. U slučaju da imate neka pitanja ili nejasnoće, se radnim danom možete javiti do 48h od preuzeća od te se možemo dogovoriti o detaljima reklamacije.
  3. Temeljim pakiranjem ćete ograničiti mogućnost oštećenja tijekom dostave. Idealno bi bilo zapakirati u originalnu ambalažu. Robu preporučamo poslati:
  • Poštom kao preporučenu pošiljku zajedno s dokumentom o kupovini (fakturom) na adresu Filip Trade Company s.r.o., Kragujevská 1(Budova Printio), 010 01, Žilina, Slovačka

Captcha

i

Osobni podaci obrađuju se u skladu s Uredbom GDPR i Zakonom br. 18/2018 Coll. o zaštiti osobnih podataka. Više informacija možete pronaći ovdje.

Login

Forgotten password

Postavke privatnosti

Koristimo Cookies kako bismo poboljšali vaš posjet ovoj web stranici, analizirali njezinu izvedbu i prikupljali podatke o njezinoj upotrebi. U tu svrhu možemo koristiti alate i usluge trećih strana, a prikupljene podatke možemo prenijeti partnerima u EU, SAD-u ili drugim zemljama. Klikom na "Prihvati sve kolačiće" izražavate svoj pristanak na ovu obradu. Možete pronaći detaljne informacije ili urediti svoje postavke u nastavku.

Izjava o privatnosti

Pokaži detalje

Login

Forgotten password

Izdelek je bil dodan v košarico
Nastaviti s kupovinom Naručiti