Rezervni dijelovi za Rowenta/Tefal X-plorer S20/S40/S45/S50 - Filteri, rotacijske četke, krpice

Trebaterezervne HEPA filtere, glavne i bočne četke, krpice, rezervne vrećice ili ostalu opremu za svoj robotski usisivač Rowenta/Tefal X-plorer S20/S40/S45/S50? Na pravom ste mjestu! Na 4robot.hr ćete naći sve potrebne rezervne dijelove i opremu.

8 items

Povoljni paketi i kompleti opreme

Na 4robot.hr ćete naći rezervne dijelove i opremu pojedinačno ali i u povoljnim kompletima , s kojima ćete još više uštedjeti. Svaki komplet sadrži najkorištenije rezervne dijelove za Vaš usisivač Rowenta/Tefal X-plorer S20/S40/S45/S50, kao što su HEPA filteri, glavne i bočne četke, krpice ili rezervne vrećice.

Rezervni dijelovi i dodaci od 4robot.hr

Kod nas ćete uvijek kupiti najpovoljnije i po najboljoj cijeni na tržištu. 4robot.hr jamči brzu dostavu od 24 sata. Pridružite se stotinama zadovoljnih kupaca.

Login

Forgotten password

Postavke privatnosti

Koristimo Cookies kako bismo poboljšali vaš posjet ovoj web stranici, analizirali njezinu izvedbu i prikupljali podatke o njezinoj upotrebi. U tu svrhu možemo koristiti alate i usluge trećih strana, a prikupljene podatke možemo prenijeti partnerima u EU, SAD-u ili drugim zemljama. Klikom na "Prihvati sve kolačiće" izražavate svoj pristanak na ovu obradu. Možete pronaći detaljne informacije ili urediti svoje postavke u nastavku.

Izjava o privatnosti

Pokaži detalje

Login

Forgotten password

Izdelek je bil dodan v košarico
Nastaviti s kupovinom Naručiti