Besplatna promjena robe do 30 dana

Nakon preuzeća ste shvatili da ne odgovara Vašem modelu? Žao nam je, pokušati ćemo Vam barem reklamaciju pojednostavniti, što je najviše moguće.

Izmjena je moguća samo ako kod narudžbe izaberete "Besplatna promjena robe do 30 dana".

✔ Reklamacije riješavamo do 2-3 radna dana, nakon što primimo robu natrag.
✔ Besplatna dostava kod zamjene robe.
✔ Do 30 dana od preuzeća robe.
✔ Ambalaža proizvoda može biti mehanički oštećena, robu ne morate vratiti u originalnom pakiranju.
✔ Proizvod mora biti nekorišten i čist.

Kako izvršiti reklamaciju robe ?

  1. Ispunite jednostavan reklamacijski formular niže.
  2. U slučaju da imate neka pitanja ili nejasnoće, se radnim danom možete javiti do 48h od preuzeća od te se možemo dogovoriti o detaljima reklamacije.
  3. Temeljim pakiranjem ćete ograničiti mogućnost oštećenja tijekom dostave. Idealno bi bilo zapakirati u originalnu ambalažu. Robu preporučamo poslati:
  • Poštom kao preporučenu pošiljku zajedno s dokumentom o kupovini (fakturom) na adresu Filip Trade Company s.r.o., Kragujevská 1(Budova Printio), 010 01, Žilina, Slovačka

Captcha

i

Osobni podaci obrađuju se u skladu s Uredbom GDPR i Zakonom br. 18/2018 Coll. o zaštiti osobnih podataka. Više informacija možete pronaći ovdje.

Login

Forgotten password

Postavke privatnosti

Koristimo Cookies kako bismo poboljšali vaš posjet ovoj web stranici, analizirali njezinu izvedbu i prikupljali podatke o njezinoj upotrebi. U tu svrhu možemo koristiti alate i usluge trećih strana, a prikupljene podatke možemo prenijeti partnerima u EU, SAD-u ili drugim zemljama. Klikom na "Prihvati sve kolačiće" izražavate svoj pristanak na ovu obradu. Možete pronaći detaljne informacije ili urediti svoje postavke u nastavku.

Izjava o privatnosti

Pokaži detalje

Login

Forgotten password

Izdelek je bil dodan v košarico
Nastaviti s kupovinom Naručiti